By: ibu filzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Mar-2007 03:45 Email | Share | | Bookmark
:: virtually, kami pindah lagi ::



Monday, 12-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
:: we've moved ::



Assalamualaikum.. Dear freinds.. Filza no longer at fotopages , we've moved ke somewhere else .. tempat baru! feel free to visit me there .. and kami pon dah pindah rumah.. tapi still di Bertam juga.. kalau lalu ke belah² north ni, mai la singgah


Sunday, 24-Sep-2006 00:20 Email | Share | | Bookmark
:: ramadhan mubarak ::






Friday, 22-Sep-2006 12:55 Email | Share | | Bookmark
:: pengumuman penetapan puasa ::



1 Ramadhan 1427 diumumkan jatuh pada hari Ahad kata penyimpan mohor besar raja-raja. So, kita akan mula puasa ahad ni inshaAllah. Selamat berpuasa utk semua! Esok tokleh puasa lagi, antara hari yang dilarang berpuasa (hari syak).

So tak nampak hilal (anak bulan) le agaknya tadi. Anak bulan dalam gambar tu bukan hilal Ramadhan tahun nie. Mungkin anak bulan sha'aban kot..

Dah buat persiapan bulan Ramadhan? Malam esok jangan lupa qiam Ramadhan (tarawih).. OK.. puasa jgn tak puasa!



Thursday, 21-Sep-2006 09:00 Email | Share | | Bookmark
:: gambar passport ::

gambar nak ganti kat dalam passport.. tp.. tak edit lg ni..





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net